IPL PLUS

Próbáld ki az IPL technológia új formáját, bőrhűsítő funkcióval

Élvezd selymesen puha bőröd nyújtotta kényezetést és a fájdalommentes szőrtelenítést.

IPL PLUS Bőrhűsítő funkcióval

49900Ft

Elfogyott

Akció!

Gyengéd a bőrhöz. Nincs kellemetlen kipirosodás, megvágások, viszketés a kezelések után

Beépített bőrhűsítő funkcióval. Az igazán fájdalommentes szőrtelenítés érdekében.

SmartSkin funkciójának köszönhetően csak a bőrhöz illeszkedve végezhető a kezelés. 

Ajándék borotvával, a készülék első használata előtti leborotváláshoz.

Auto/Manuális mód között lehet választani a kezelni kívánt terület nagyságától függően.

A szemek megfelelő védelme érdekében ajándék védőszemüveget adunk hozzá.

Összehasonlítás

Villanófényes Szőrtelenítő

IPL Plus szőrtelenítő

IPL PLUS

Szépség

IPL PLUS
Klinikailag bizonyított hatékonyság, gyengéd a test bármely területén. Akár hónapokon át tartó szőrtelenséget lehet elérni, mely az első használattól fájdalommentes és otthonod bármely szegletében elvégezhető a kezelés.
Karok 5 perc- Lábak 10-15 perc kezelést igényel.

Karok
lábak

Bikinivonal
Hát

Bikinivonal 3 perc- Hát 5 perc
Kialakításának köszönhetően a test bármely pontjához idomulni tud, így a hajlatokhoz, ezért intim területeken is alkalmazható.
Hónalj 2 perc- Arc 2 perc
Teljes testes szőrtelenítés akár 30 perc alatt kész.

Hónalj
Arc

Tesztelések és tanulmányok alapján elmondható, hogy néhány kezelés után a szőrszálak kihullnak, elvékonyodnak heti két használat mellett.

A Gloryskin IPL (intenzív pulzáló fény) szőrtelenítője a használat közben nagy intenzitású fényt bocsát ki, mely fényimpulzusok a szőrszálak gyökerét elérve gyengéden, fájdalommentesen megtörik annak növekedési ciklusát, így elérve, hogy azok ne nőjenek vissza néhány kezelés után. Elérhetővé teszi a szőrzet egyszerű és hatékony eltávolítását hosszabb távon is.
Ajánlott bőrszín, szőrszín

Megfelelő szőr és bőrszínek

Az IPL technológia sokféle bőr-, illetve szőrzettípuson alkalmazható, azonban a bőr és szőrzet színek között nagyobb kontrasztnak kell lenni, hogy az IPL technológia ki tudja fejteni hatását. 

A készülék hatékonyan és egyszerűen működik a fehér bőrszíntől a barna bőrtpusok mindegyikén. Szőrzetttípusok esetén a természetes szőke, a világos barna, a barna, a fekete szőrsálak esetén használható. 

NEM használható a sötét barna bőrtípussal rendelkezők körében, és a világos szőke, ősz illetve vörös szőrszálak esetén a termék, mert ezen szőrszálak esetén nem megfelelőek a pigmentek a szőrszálakban a gép számára.

SmartSkin funkciójának köszönhetően csak akkor tudod a gépet működésbe hozni, ha az a bőrödhöz megfelelően hozzáér. Az előtte kezelt részeket már nem kezeli le ugyanazon kezeléskor így megóvva bőröd egészségét.

5 erősségi szintet lehet beállítani a használat megkezdése előtt, fokozva az személyreszabhatóságot és a biztonságos használatot

Hogyan működik az ipl technológia?

A GlorySkin IPL technológián alapuló szőrtelenítője a villanáskor keletkező fény energiáját használja fel úgy, hogy az a bőr alsóbb rétegeiben a szőrszálak sötét pigmentjeiben nyelődik el és a szörtüszőben kis hő keletkezik, melynek hatására az roncsolódik és elengedi a szőrszálakat, később megszűnik a szőrszálak termelése.

A keletkezett hő illetve fény csak a szőrszálakat, a szőrtüszőket károsítja, a bőrt vagy egyéb szöveteket nem, így teszi azt biztonságossá.

Az IPL technológia használata teljesen fájdalommentes és nagyon egyszerű az első használattól kezdődően. 

IPL PLUS
Legelső használat előtt 24 órával borotváld le a kezelni kívánt területet, így megakadályozod azt, hogy a friss borotválás által okozott felületi sérülések és az IPL technológi által kibocsátott fény együtt irritációt okozzon bőrödön.
Használatkor legyen teljesen tiszta a bőrfelületed.

Első használat előtt

Szőrtelenítés eredményei

Hányszor használjam a szőrtelenítőt?

Az első pár héten érdemes heti 2-3 alkalommal megismételni a szőrtelenítést, mely már látható eredményeket fog hozni. Ekkor már a szőrszálak 50% is eltűnhet.
A 4. héttől heti 1-2 használat mellett látványos eredmények érhetőek el, ekkor a szőrszálak 70-80% kihullik, nem nő vissza megfelelő használat mellett.
A 8. héttől hetente egy vagy kétheti egy kezelés ajánlott, hogy tartós szőrtelenséget érhess el a készülékkel, ekkor már a nagyon makacsan növő szőrzetek esetén is látható ereményt lehet elérni. A szőrszálak kihullnak, elvékonyodnak és élvezhető a selymesen puha bőr.
A 12. héttől már csak a szőrtelenség fenntartásához kell a szőrtelenítőt használni havonta egy alkalommal vagy ahogy azt a szőrzeted megkívánja. Ha az eddigi kezelések hatékonyak voltak, akkor elég 2-3 havonta megismételni a kezelést és akár éveken át élvezheted az IPL technológia nyújtotta fájdalommentes szőrtelenítés eredményeit.

Könnyű használat bárki számára

A GlorySkin IPL Tartós Szőrtelenítő segítségével néhány lépésben elvégezhető az otthoni szőrtelenítés. A gép rendelkezik egy beépített szenzorral, mely érzékeli a bőrszínt és azt, hogy a bőrfelülettel megfelelően érintkezik e a készülék

A kezelés előtt borotváld le vagy gyantázd le a kezelni kívánt felületet.
Csatlakoztasd a hálózati kábelt a készülékhez, majd kapcsold be a hátoldalán lévő zöld gombbal.
Vedd fel a védőszemüveget a szemeid védelme miatt.
Állítsd be a megfelelő energiaszintet a gép hátulján lévő bekapcsoló gomb segítségével.
Helyezd a gépet a bőröddel 90°-os szögben úgy, hogy a lencse teljes területe érintkezzen a bőrrel.
A kezelés után vigyél fel egy kis hidratálót a bőrödre.

Vélemények